Un misionar din Asia arestat şi acuzat de colaborare cu Maoiştii

Un misionar al Organizaţiei “Gospel for Asia” (Evanghelia pentru Asia) din Jhankhand – India, Roshan Kuma are nevoie de rugăciunile noastre. A fost arestat în data de 8 martie, sub acuzaţia că ar avea legături cu trupele Maoiste anti-guvern.

Maoiştii sunt o partidă politică populară, înunele părţi din Asia de Sud. În India ei sunt numiţi şi Naxalites, fiind cunoscuţi ca persoane care terorizează oamenii. Primul Ministru indian, Manmohan Singh îi numeşte “singura ameninţare internă puternică existentă în India”.Roshan a fost arestat după recenta acţiune a poliţiei în satul lor. El nu este acuzat ca fiind Maoist, ci pentru că ar avea anumite colaborări cu ei. El este pastor într-o biserică cu mai mult de 100 de credincioşi. Roshan este un pastor popular şi dinamic. Localnicii au spus că cei care au făcut acuzaţiile care au dus la acuzarea lui sunt extremiştii anti-creştini din sat.

Motive de rugăciune:

* să ne rugăm ca misionarul nostru să fie eliberat din custodia poliţiei fără a primi vreo pedeapsă.

* să ne rugăm pentru siguranţă tuturor misionarilor şi credincioşilor din această zonă.

* să îi cerem lui Dumnezeu să schimbe inimile Maoiştilor astfel încât aceştia să îl urmeze pe Hristos.

Mulţumesc pentru că îi aduceţi pe misionari înaintea lui Dumnezeu. Rugăciunile voastre insistente pentru sfinţii lui Dumnezeu sunt combustibilul care îi ajută pe misionari să meargă mai departe în lucrarea lor.

Al vostru pentru cei nemântuiţi, K.P. Yohannan.

Founder & President GFA

———————-

Material tradus de pray_mission.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.