Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Războiul lui Obama împotriva creștinilor

Președintele american devine tot mai îndrăzneț în uzurparea valorilor. Recent, a emis un mandat prin care forțează bisericile, școlile creștine și instituțiile creștine, care angajază lucrători, să includă în polița de asigurare și contraceptive gratuite pentru femei. Bisericile s-au scandalizat. Printre ele și comunitatea ortodoxă din America. Săptămâna trecută, 65 de episcopi ortodocși din SUA au emis o declarație comună în care condamnă acțiunea președintelui american și cer abrogarea mandatului (link).

În plus, peste 100 de congresmani americani au înaintat și ei o notă de protest președintelui american, amintindu-i că acțiunile lui subminează libertatea religioasă și de conștiință. Textul scrisorii și semnăturile pot fi vizualizate aici (link).

Obama exportă avortul. Am scris deja despre președintele Obama care a direcționat diplomația americană, începând din toamna anului trecut, să promoveze drepturile homosexualilor peste tot în lume. A făcut la fel și cu avortul. Secretarul de Stat Clinton promovează avortul, în special în Africa, unde cultura africană e eminamente pro-viață (link).

Pentru Știri Crestine, AFR

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

2 Comentarii
  1. Valentin, Caprar 15 februarie 2012 Reply
  2. Nelu, Tif 15 februarie 2012 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.