Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferinta anuala a pastorilor Penticostali 2009

Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal a hotarât ca în zilele de 28-30 octombrie a.c. sa se desfasoare Conferinta nationala pastorala la Sovata, jud. Mures.

Pot participa toti pastorii penticostali ordinati în mod oficial. Mentionam ca pe lânga pastori sunt invitati si delegati, respectiv câte un delegat la 1500 de membri.

Temele principale ale conferintei vor fi:

1. Votarea Regulamentului electoral si modificari la Statutul de organizare si functionare al Cultului Crestin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România.

2. „Familia crestina – casatorie, divort, recasatorire”. Lectori pentru aceasta tema vor fi pastorii Gurau Ioan, Moldovanu Aurel si Filip Ioan.

Înscrierea efectiva la conferinta se va face platind anticipat, de catre toti participantii, în contul Cultului, sumele aferente pentru cazare si masa.Sunt considerati ca fiind înscrisi la conferinta pastorii care au trimis banii în cont pâna la data de 1 octombrie 2009.

Dupa aceasta data pastorii care vor dori sa participe vor trebui sa-si caute singuri cazare la hotelurile din Sovata achitând direct la hotel, doar pentru masa de pranz vor trebui sa achite contravaloarea la casierul Cultului, care va fi prezent la Conferinta.

Cazarea se face la Sovata începând cu data de 28 octombrie, dupa ora 12.00 la Hotel Danubius (4 stele) si Hotel Bradet (2 stele) în functie de optiunea facuta la înscriere reflectata în plata efectuata anticipat. La hotelul de 4 stele pretul cazarii pe zi este de 124 lei (adica 248 lei pentru doua persoane) pentru camera dubla iar camera single costa 196 lei.

La hotelurile de 2 stele pretul cazarii pe zi este de 76 lei (adica 152 lei pentru 2 persoane) pentru camera dubla de persoana iar camera single costa 112 lei. Daca la camera dubla se solicita si un pat suplimentar costul va fi de 192 lei (pentru 3 persoane). Micul dejun si cina sunt incluse în pret la toate hotelurile.
La aceste costuri se adauga 30 lei / zi de persoana reprezentând cheltuieli cu pauzele de cafea, prânzul si comisioanele bancare.

Conferinta începe în 28 octombrie la ora 19.00. Pentru relatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu pastorul Dumitrascu Mihai (tel.: 0744760064)

Presedinte:PAVEL RIVIS TIPEI

Sursa: www.cuvantuladevarului.ro

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.