Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferinta Crescendo in Romania

uni     Crescendo organizeaza in perioada 17-20 Septembrie 2009 Conferinta Internationala cu tema “Experiencing Unity”, conferinta sustinuta pentru prima data in Romania. Locul de desfasurare al conferintei : Hotelul “Aro Palace” din Brasov.
       Organizatia Crescendo organizeaza anual  aceasta conferinta si se adreseaza artisitilor profesionisti crestini ( muzicieni, plasticieni, actori, etc.) care, impreuna, pot avea parte experienta inedita, constructiva si motivatoare pentru fiecare dintre cei interesati in a-si dezvolta slujirea, prin darurile cu care a fost inzestrat.
       Organizatia Crescendo este o filiala independenta si interconfesionala a Organizatiei Campus Crusade for Chirst si se adreseaza muzicienilor profesionisti din intreaga lume. Avand biroul principal in Liestal – Elvetia, colaboreaza cu artisti din peste 40 de tari.  Unul din scopurile organizatiei este de a incuraja muzicienii sa slujeasca in Biserica lui Hristos cu darurile lor, sa ajute bisericile si organizatiile in organizarea de concerte si evenimente speciale.
       Mai multe informatii despre Crescendo pe site-ul www.crescendo.org.
       Informatii legate de inscriere, cazare si programul conferintei “Experiencing Unity” 2009 puteti obtine de la Carmen Zaharia Danicov , coordinator proiecte culturale in cadrul Crescendo Romania : nr tel. 0747 045944, e-mail Carmen_zah@yahoo.com

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.