Evangheliștii spun că tot mai mulți musulmani vin la Hristos

Ministeriatele creștine, în special cele din Orientul Mijlociu spun că musulmanii vin la Hristos într-un ritm fără precedent, și asta în ciuda persecuțiilor intense pe care le suferă cei ce părăsesc Islamul. (Charisma News Online)

„Probabil că în ultimii 10 ani, au venit la Hristos mai mulți musulmani decât au venit în ultimele 15 secole”, a declarat Tom Doyle, director în Orientul Mijlociu – Asia Centrală, la „e3 Partners” – o agenție de misiune cu sediul în Texas.

Fost pastor, Doyle a fost în Orientul Mijlociu de aproape 80 de ori, iar săptămâna trecută s-a întors în America dintr-o călătorie de la Ierusalim, unde spune el, atât musulmanii, cât și evreii se întorc la creștinism.

La începutul acestei luni, peste 200 de foști musulmani au fost botezați în timpul unei conferințe de formare în Europa, conferină condusă de evanghelistul de origine iraniană, Lazarus Yeghnazar.

Sursa: www.christiantelegraph.com

Și rugăciunile noastre contribuie la salvarea musulmanilor. Să continuăm să ne rugăm pentru toți musulmanii, pentru mântuirea lor. Să ne rugăm și pentru cei ce au părăsit Islamul și s-au pocăit, ca Dumnezeu să îi ajute să crească în credință, să aibă pace în familiile lor și în relațiile cu vecinii lor.

Ionela Băloi, Echipa Știri Creștine

2 Comentarii
  1. Galina 24 august 2010 Reply
  2. postolache dorina 26 decembrie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.