Americanii cred că ţara lor e rodul harului divin

Peste 450.000 de americani, din diverse oranizaţii creştine din SUA, s-au rugat de Ziua Independenţei ca Dumnezeu să ierte păcatele naţiunii şi să le vindece ţara. „Ţara noastră nu este doar rodul unei conduceri strălucite sau al sângelui vărsat de martiri, ci şi al harului lui Dumnezeu,” a transmis unul dintre organizatorii evenimentului Call2Fall, care a lansat apelul naţional la rugaciune, de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite.

America se află într-o poziţie foarte periculoasă, avertizat pastorul american Charles Stanley, în cadrul unei slujbe oficiate pe 2 iulie la First Baptist Church, în Atlanta. Azi, mai mult decât oricând, ţara se îndepărtează de Dumnezeu şi se apropie de socialism, a subliniat pastorul. Consecinţele acestui fapt vor fi grave, a adăugat Stanley.

„Ca şi creştini suntem educaţi să dăm tot ce avem mai bun, pentru că suntem înzestraţi cu talente de către Dumnezeu. Deci avem motivaţie şi disponibilitate, prin urmare cooperăm,” a explicat pastorul. „Ne folosim darurile spirituale pentru binele tuturor.” Însă într-o societate de tip socialist, în care guvernul controlează toate mijloacele de producţie şi distribuţie, nu există nicio motivaţie pentru sârguinţă, iar creativitatea este înăbuşită,” a mai spus pastorul Stanley.

Sursa: http://www.flacarainchinarii.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.